Online

terapi med Gudrun Johansson

Terapi online? Psykolog på internet?
Varför inte!

Jag vill ge dig som klient möjlighet att få den professionella hjälp du behöver var du än befinner dig och jag ser till att öka din psykiska hälsa med terapi online.

Covid-19, Nya tider – Nya strategier – Boka tid i dag för samtal.

På ett säkert och tryggt sätt kan du träffa en psykolog, psykoterapeut i ett samtal på distans – på samma sätt som att komma till min mottagning. I dessa tider har det blivit extra viktigt att hitta alternativa sätt för oss människor att mötas och då passar det personliga digitala mötet väldigt bra. Online-terapi gör det enklare för mig då jag inte är bunden till att ta emot patienter på min mottagning. Därför blir priserna för ett terapisamtal lägre för dig.

Online-terapi medför att du är oberoende av platsen och slipper att resa, den ökar din anonymitet och trygghet samtidigt som du kan befinna dig i en trygg och hemvan miljö. Onlineterapi med Skype är den enda tillgängliga terapiformen med mig som psykolog för dig som;

  • Inte hinner eller vill resa,
  • Bor på annan plats än Göteborg i Sverige,
  • Reser mycket i arbetet,
  • Är utlandssvensk och kanske bor eller vistas stora delar av året i Thailand, Portugal, Spanien, Frankrike, Grekland etc.
  • Är rörelsehandikappad,
  • Har någon sjukdom och kanske vistas på sjukhus eller annan institution.

Känn trygghet

Alla som besöker min online verksamhet ska känna trygghet och bli bemötta där de befinner sig och har sin uppmärksamhet. En trygg relation är a och o i konsten att utöva en professionell terapi. Så småningom ska klienten själv bygga upp en inre trygghet och ett medkännande jag.

Anonymt, om du vill

Vårt samtal kan ske genom antingen telefon eller Skype med eller utan videofunktion. Om du vill vara anonym går det bra. Du kan skydda din identitet och känna dig mindre sårbar.

Online-terapi gör det enklare för dig trots att det kan kännas ovant i början, men du vänjer dig snabbt. För dig som är lite osäker på datorer och Skype ring eller maila mig gärna så ska jag hjälpa dig utan kostnad. Du kan få ett kortare provsamtal på 10 minuter för att komma igång.

Hur går det till?

Gå till sidan BOKA SAMTAL och välj en tid i kalendern som passar dig. Du kommer då kunna registrera dig och betala ditt samtal direkt. Om ditt samtal gäller psykologintyg inför adoption, behöver du ringa och boka tid.
Telefon: +46 70 652 33 69
Email: gudrun@gj-psykoterapi.se

Vårt samtal sker sedan genom antingen telefon, via Whatsapp eller någon annan gratisapp eller Skype med videofunktion.

Priser

Mitt pris är 700 kr för ett 45 minuters samtal. 900 kr för helgtider.
Pris psykologutlåtande för graviditetsönskan – samkönat par, 3 600 kr.

Pris psykologintyg inför adoption, det finns många olika utföranden, begär offert. Ett exempel;

Kostar totalt 6. 400 SEK och innehåller:

  • Adoptionsintervjuer 2st á 45min
  • Genomläsning av medgivandeutredning
  • Intyg
  • Översättning till engelska

Boka samtal

För att boka samtal, klicka här för att se kalendern över tillgängliga tider. Om du inte redan har ett konto, så kommer ett att skapas i samband med din första bokning.

Boka tid idag

Boka din tid idag.

Boka nu