Om Gudrun

din psykolog i Göteborg

Gudrun Johansson

Medlem i Sveriges PsykologförbundMedlem i Sveriges Psykologförbund och psykologföretagare.

Jag som leder företaget heter Gudrun Johansson och har varit Leg. Psykolog sedan 1986, Leg. Psykoterapeut sedan 1992 samt Specialist inom klinisk psykologi sedan 1998.

Jag har också valt att specialisera mig på mindfulness och utvecklat program för det. Jag är instruktör och har genomgått två kurser, mindfulness för professionella och en handledarkurs inom ämnet. Jag har också gått i kurser hos Professor Paul Gilbert och lärt mig Compassion Focused Therapy.

Jag har fått uppleva hur mycket psykologsamtal kan åstadkomma.

Jag har lärt mig att jag aldrig är färdigutbildad. Det kommer ständigt nya forskningsrön, nya kurser och tillslipade teorier samt terapier som det tar tid att förkovra sig i. Jag tycker om att ständigt uppdatera mig och vara igång. Det blir en livsstil som passar mig.

Erfarenhet

6 år som psykolog inom mödra- och barnhälsovården och 6 år som psykolog på en Vårdcentral. Sedan 1991 har jag arbetet som företagare under Gudrun Johansson AB.


Utbildning

 • Foundations of Positive Psychology, 5 kurser i Specialisering vid University of Pennsylvania 2018

  Positiv Psykologi lär dig utveckla dina styrkor. Jag bedriver positiv psykologi retreat med kurser i positiv psykologi och mindfulness i Grekland. För mer info se www.positivpsykologiretreat.se

 • Mindfulnessinstruktör & mindfulnesshandledare 2015/16

  I min verksamhet är en av hörnstenarna mindfulness. Mindfulness har blivit en mötesplats för olika sätt att utforska vårt medvetande.

 • Specialist inom klinisk psykologi 1998

  Specialistutbildningen lärde mig att fördjupa min kunskap i klinisk psykologi genom ett flertal kurser och ett eget vetenskapligt arbete

 • Legitimerad Psykoterapeut 1992

  Psykoterapeututbildningen lärde mig att kunskapen ligger nerbäddat i själva utförandet, i interaktionen mellan terapeut och klient

 • Legitimerad Psykolog 1986

  6 års utbildning

Ring och boka tid!

0706 - 52 33 69

Boka tid idag

Boka din tid direkt. Antingen genom att skicka ett mail till mig, eller ring på 0706-52 33 69

Boka nu